Miksi palkata personal trainer?

trainer

Usein kuulee sanottavan, että kuntoilla voi aivan hyvin myös itsekseen, ilman valmentajaa. Tämä on hyvin totta, mutta jokaisen, joka on kuntoilunsa suhteen tosissaan, kannattaa ottaa huomioon seuraavat seikat, jotka puoltavat valmentajan käyttöä:

Usein kuulee sanottavan, että kuntoilla voi aivan hyvin myös itsekseen, ilman valmentajaa. Tämä on hyvin totta, mutta jokaisen, joka on kuntoilunsa suhteen tosissaan, kannattaa ottaa huomioon seuraavat seikat, jotka puoltavat valmentajan käyttöä:

Valmentaja osaa auttaa alkuun. Kuten missä tahansa, kuntoilussakin alku on tärkeä. Sen sijaan, että kulkisit yrityksen ja erehdyksen kautta, voit aloittaa vahvasti kokeneen valmentajan avustuksella.

Valmentaja, kuntoilualan ammattilainen, osaa kertoa mikä toimii ja mikä ei. Näin säästät aikaa ja vältyt tyhjältä ja toimimattomalta treeniltä. Näin myös opit oikeat ja turvalliset kuntoilutekniikat nopeammin ja siten säästät itseäsi. Valmentaja varmistaa, että sen mitä teet, teet oikein.

Valmentaja tunnistaa tekemäsi virheet ja sokeat pisteesi. Hän osaa neuvoa, antaa palautetta ja tarjoilee uusia ja hyödyllisiä ajatuksia.

Jokainen kuntoilija on yksilö. Valmentaja osaa ottaa huomioon henkilökohtaiset ominaisuutesi ja räätälöidä juuri sinulle sopivan treenin.

Kukaan ei pärjää koko elämäänsä kuntoilemalla samalla tavalla. Valmentaja seuraa edistymistäsi ja osaa räätälöidä ohjelmaasi juuri sen hetken tarpeisiin.

Valmentaja osaa kiinnittää huomiota turvallisuuteen ja näin auttaa välttämään vammoja ja loukkaantumisia.

Valmentaja kannustaa ja motivoi. Kun on vastuussa muille, treenaa paremmin ja kovempaa, kuin olleessaan vastuussa vain itselleen. Valmentaja myös auttaa pääsemään vaikeiden hetkien yli ja tarjoaa tukea vaikeina hetkinä.

Valmentaja auttaa asettamaan toimivia ja motivoivia tavoitteita ja näin parantaa onnistumisen todennäköisyyttä.

Mikäli kehityksesi on pysähtynyt, osaa valmentaja tunnistaa tielläsi olevat esteet ja auttaa pääsemään niiden yli.

Ajatellaan että kuntoilu on yksilösuoritus, mutta totuus on, että tiimityöllä siinäkin päästään pidemmälle ja parempiin tuloksiin. Pystyykö tavoitteensa saavuttamaan ilman valmentajaa? Kyllä ehdottomasti pystyy. Valmentajan kanssa niiden saavuttaminen on kuitenkin helpompaa, varmempaa ja kuntoilun tapauksessa myös turvallisempaa.

Lähes jokaisella huippu-urheilijalla on valmentaja, joskus useampikin. Onnistuessaan he lähes aina myös korostavat, että valmentajan apu ja tuki oli onnistumisessa korvaamaton.

“Mutta valmentajan palvelut maksavat!”, saatat ajatella. Totta, mutta tässä voi ottaa huomioon seuraavat asiat:

Onko sinulla varaa päivittäiseen parin-kolmen euron kahvikuppiisi? Mikäli on, on sinulla myös varaa käyttää silloin tällöin valmentajan palveluita.

Tai kuvittele, että ostat tietyllä summalla vaatteita kaappisi täytteeksi. Käytät niitä vuoden ja heität pois. Sen sijaan sijoittamalla samat rahat valmentajaan, saat hyötyä, oppia ja tuloksia, joista on hyötyä koko loppuelämäsi ajan.

Tai ehkäpä olet jo ostanut kaappisi täyteen urheiluvaatteita, mutta motivaation puuttuessa ne harvoin näkevät päivänvaloa. Valmentajan avulla löydät uutta motivaatiota ja varmistat, että nuokaan rahat eivät ole menneet hukkaan.

Paljonko olisit valmis maksamaan, että saisit viettää perjantai-illan ihannekropassasi ja unelmiesi mekossa? Entäpä jos saisit olla siinä koko viikonlopun? Entäpä jos saisit olla siinä koko vuoden tai koko loppuelämäsi? Valmentajan hinta on todennäköisesti aivan mitätön tähän verrattuna.

Koska haluamme aidosti auttaa sinua onnistumaan ja osoittaaksemme, ettei kaikki yllä luoteltu ole tyhjää lupausta, tarjoamme palveluillemme myös tyytyväisyystakuun. Tsempataan sinut yhdessä kohti onnistumista!

Copyright © Tsemppari