HINNASTO

KURSSIN HINTA

3900€

HOTELLIN HINTA

55€/hlö/1hh/vrk
37,50€/hlö/2hh/vrk
32,50€/hlö/3hh/vrk
*All inclusive hinnat
Saat hinnat käyttöösi, kun olet varannut kurssin.

LENTOJEN HINTA
Voit katsoa lentojasi täältä

TILAA OPAS

Oletko kiinnostunut koulutuksesta?
 
Anna sähköpostiosoitteesi niin lähetämme sinulle ilmaisen oppaan. Halutessasi voit myös syöttää puhelinnumerosi, niin olemme sinuun yhteydessä.

Sähköpostiosoite:

Puhelinnumero:

KURSSILAISET KERTOVAT

TERVETULOA TSEMPPARIKOULUUN TURKKIIN!

TURKKI

PERSONAL TRAINER -KOULUTUS

Huikea 5 Tähden Gold City Alanya ja Tsempparikoulu järjestää koulutuksen yhteistyössä.
Koulutus järjestetään Alanyan lämmössä ja upeissa maisemissa.
Hotellissa on kaikki, mitä tältä koulutukselta voi toivoa!
Upeita eri huippulaadukkaita koulutustiloja, upea kuntosali ja
lukuisa määrä muita urheilukenttiä ja liikuntamahdollisuuksia.
Herkulliset ja monipuoliset ruokailut, jotka vielä sisältyvät hotellin hintoihin.

Tule mukaan rentoutumaan ja oppimaan nyt superedullisilla all inclusive -hinnoilla!


TSEMPPARI -personal trainer on hyvinvointialan ammattilainen. Ammattilainen osaa henkilökohtaisen, tavoitteen mukaisen ja turvallisen valmennuksen. Keskeisimpiä opetettavia asioita Tsempparikoulussa on, kuinka asiakas saadaan energiseksi, terveeksi ja hyvinvoivaksi ja miten saavutettua kokonaisvaltaista hyvinvointia ylläpidetään.

Tsemppari personal trainer -koulutus on suunniteltu vahvalla ammattitaidolla vankan tutkimustiedon, syvän tietämyksen ja ennen kaikkea käytännössä toimivien vaihtoehtojen pohjalta. Opiskelu koostuu lähi- ja etäjaksoista. Aiheita ovat fysiologia, anatomia, ravinto, coaching ja training sekä personal trainer -toiminta. Koulutuksessa käydään asiat läpi teoriassa ja käytännössä.

Koulutuksen yksi pääseikoista on myös, miten saavutettu osaaminen muutetaan rahaksi. Tämä onkin yksi merkittävimmistä asioista, joihin olemme erityisesti panostaneet. Eli miten saat myös sijoittamasi rahat nopeasti takaisin. Miten sinä saat tästä rahasi takaisin olemalla niin hyvä, että pystyt lupaamaan rahat takaisin -tyytyväisyystakuun asiakkaillesi.

Tsempparikoulu on niin varma valinta, että lupaa sinulle rahat takaisin -tyytyväisyystakuun (takuu ei kata majoitusta ja lentoja). Jos et ole tyytyväinen ensimmäisen kahden päivän jälkeen, ilmoita asiasta pääkouluttajalle ja palautamme rahasi. Tsempparikoulun vahvuus perustuu alan parhaimpiin kouluttajiin, materiaaleihin ja välineisiin. Käytössä olevat tilat ovat isot, uudet ja nykyaikaiset.

Turkin lisäksi tarjoamme koulutuksia ja palveluita myös muissa maissa ympäri maailman. Ota yhteyttä ja kerro PT-tarpeistasi ulkomailla: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puh. 040 325 1089 

 

 

KURSSILAISTEN KOKEMUKSIA

 • "Tsemppari-koulutus on antanut itselleni energiaa, uskomattoman paljon uutta tietoa sekä päivitystä jo ennestään tuttuihin asioihin. Olen nyt vakuuttunut siitä että tämä on se ala, jonka parissa haluan työskennellätulevaisuudessa ja että minulla on myös edellytyksiä tälle uralle."
  - Christina Gates
 • "Todella monipuolinen kurssi, muutti varmasti omaakin elämää ja vielä parempi jos terveellisen ja energisen elämäntavan voi opettaa muillekin."
  - Henrik Raisio
 • "Jukka Harjun avulla sain startattua urani uskomattoman nopeasti."
  - Eevi Minkkinen, Valmentaja, Osakas, NLP Opiston Hyvinvointipalveluiden vastuuvalmentaja
 • "Jukka Harjun coaching oli erittäin hyödyllistä. Sain nostettua toimintani uudelle tasolle."
  - Emilia Takkunen, Personal trainer, Hieroja, Motion4health
 • "Kurssi tarjoaa kattavan paketin kehonhuoltoon ja parempaan elämään. Varsinkin ravintopuolen asioissa on tullut minulle niin paljon uutta ja mielenkiintoista tietoa että vieläkin on pää pyörällä"
  - Mirkka Lempiäinen
 • ”Koulutuksen yksi pääseikoista on myös, miten saavutettu osaaminen muutetaan rahaksi. Tämä onkin yksi merkittävimmistä asioista, mihin olemme erityisesti panostaneet. Eli miten saat myös sijoittamasi rahat nopeasti takaisin. Miten sinä saat tästä rahasi takaisin olemalla niin hyvä, että pystyt lupaamaan rahat takaisin tyytyväisyystakuun.”
  - Onnellinen Nainen
 • "Luulin syöneeni melko "terveellisesti" aikasemminkin. En ole esim. syönyt karkkia kertaakaan ravinto viikonlopun jälkeen eli n. 9kk aikana, vaikka aikasemmin viikkokin ilman karkkia teki tuskaa."
  - Jenni Jusle
 • "Hyvä kurssi, joka ehdottomasti kannatti käydä. Oppi ravinnosta, anatomiasta ja kehontoiminnasta oli minulle kurssin parasta antia!"
  - Harri Hotelainen
 • "Ei kyllä kaduta pätkääkään, että pitkän harkinnan jälkeen tuli lähdettyä tähän mukaan. Hurjasti saanut oppia ja uutta tieto-taitoa."
  - Johanna Turunen
 • "Oli kyllä todella hyvä viikonloppu, kiitos Jukka!!! On hienoa, kun joku on oikeasti perehtynyt asiaan ja osaa perustella selkeästi ja faktoilla."
  - Päivi Moss
 • "Anatomia Viikonloppu oli todella hyvä setti, josta sai paljon kotiin viemistä."
  - Jaana Strandman
 • "Ensimmäinen päivä Tsemppari PT -koulua takana! Oon kyllä niiin fiiliksissä! Tuntuu myös siltä, että opettaja Jukka Harju tietää mistä puhuu! Ja se jos mikä on tärkeää! Tästä alkaa myös mun matka kohti terveempää ja ennenkaikkea hyvinvoivaa kehoa! Aiemmin oon keskittynyt vain kuntosalilla treenaukseen, nyt asia muuttuu! Tää on niin mun juttu!"
  - Lotta Valonen
 • "Kiitos! Oli tosiaan erittäin antava viikonloppu! Mahtava olla asiantuntijan opissa kyllä. Terho osaa perustella vastaukset selkeästi."
  - Anne Vilkki
 • "Valmistuin viime kevään kurssillta ja sen jälkeen asiat ovat edenneet nopeasti. Asiakkaita alkaa olla enemmän kuin pystyn ottamaan ja kurssin opit ovat olleet kultaakin kalliimpia. Oma asiakaskuntani on kiinnostunut toimivasta kehosta ja energisestä mielestä, eikä niinkään ulkonäköasioista ja lihaskasvusta. Olen iloinen, että valitsin juuri Tsemppari-kurssin."
  - Elina Sillanpää
 • "Kiitokset Turun suunnastakin. Hieno syksy takana. Kokeen tulos jännittää täälläkin. Kävi miten kävi - paljon on oppia tullut ja paljon on oppimista, mutta erinomaiset eväät PT-toimintaan kurssi on antanut." 
  - Jari Tomppo
 • "Kiitos kurssitoverit ja kouluttajat. Huippusyksy ollut ja voin lämpimästi suositella teitä. Fiilis on kokeen jälkeen tyhjä ja hieman haikea. :-)"
  - Heidi Virta
 • "Kiitokset kaikille kurssitovereille ja kouluttajille, kivaa oli! Kaikenkaikkiaan kurssi ylitti laadullisesti odotukset sekä käytännön että teorian osalta, kiitos Jukalle erityisesti siitä. Hyvät pohjat jopa elinikäiseen oppimiseen. Veikkaisin, että muut kurssit on aika lailla paperia tähän verrattuna."
  - Kimmo Nurmi
 • "Eve ja Jukka, olitte todella inspiroivia ja mahtavia kouluttajia! Innolla odotan seuraavaa viikonloppua!"
  - Hanna Lehikoinen
 • "Hyvä aivan mahtava viikonloppu! Hienoa olla luennolla missä kouluttajat oikeasti tietää!"
  - Jarmo Hytönen
 • "Oli aivan huippu viikonloppu! Kurssi ylitti kyllä kaikki odotukset. Kouluttajat oli todella hyviä ja tuli paljon asiaa, mutta opetustyyli oli niin hyvä, että jaksoi hyvin kuunnella ja jäi todellakin mieleen. Innolla odotan jo seuraavaa viikonloppua ja tällä viikolla tavataan ensimmäisen kerran harjoitusasiakkaan kanssa! :)"
  - Katriina Pulkka
 • "Jokaiseen kysymykseen sai hyvin perustellun vastauksen! Kiitos!"
  - Marianne Hytönen
 • "Kerrankin koulu johon odottaa aina menevänsä!"
  - Haudi Tatzi Oksanen
 • "KYLLÄ! Ihan fiiliksissä! Erityisen ilahtunut olen pilatesajatuksesta, liikkuvuudesta ja kehonhuollosta tekemisen aikana."
  - Jaana Ketola

Copyright © Tsemppari